Forum » BLOODLINE.EU » General » grandi gare come la maratona


grandi gare come la maratona
Banning
Tripel-As
Posts: 484
# 13.12.2019 - 09:21:07
    quoteEn toen werd het gemakkelijk en toen werd het heel gemakkelijk. Ik wil niet dat je denkt dat het gemakkelijk is geworden omdat ik lui of lui ben geworden. Ik racete nog steeds wekelijks fietsen en was begonnen met touwtje springen, schuimrollen en deed zelfs de PT-oefeningen om mijn hamstrings te versterken. Het is gewoon dat het gemakkelijk werd om het tegenovergestelde te zijn van de strepen van de hardloper waarover ik lees en zie op Instagram. Het werd gemakkelijk om op een #notrunningstreak te zijn. En omdat ik obsessief en verslavend ben (merk op dat ik mezelf geen verslaafde noemde?), Vond ik het leuk dat ik, hoewel totaal anders, nog steeds mijn zelfdiscipline www.buenasreferencias.es gebruikte (gewoon een ander woord voor obsessief). Ik was nog steeds sterk en gefocust en vastberaden.

Nou, aan alle vreemde dingen moet een einde komen en dus na 33 dagen ging ik hardlopen. Ik koos een pad in Fraser. Ik was voorzichtig om te stoppen wanneer het tijd was om te stoppen in plaats van rond te rennen in cirkels om de kilometers af te ronden. Daarna ging ik rechtstreeks naar de sportschool, met alle PT-tools die ik tot mijn beschikking had. En toen ging ik nog Nike Air Max 90 Damen een keer rennen en het soort was slecht. En dan nog een, en het was niet zo slecht. En een paar weken later is het nog steeds een beetje rot. Ik heb twijfels over mijn eigenwaarde, net als elke andere mens, maar ik heb veel geleerd tijdens mijn #notrunningstreak.

Ik heb geleerd dat je sterker kunt worden door een pauze te nemen. Ik herinnerde me dat ik niet wordt betaald om te rennen. Ik realiseerde me dat je lichaam het nodig heeft, of je nu een pauze wilt nemen of niet. Je geest heeft het nodig. En soms heeft je familie het ook nodig. Er komt een dag voor ons allemaal (behalve misschien die oude kerel die 99 is en nog steeds dagelijks rent in de korte broek die zijn vrouw hem 25 jaar geleden kocht) wanneer we niet kunnen rennen. Wat dan? Misschien is het een goed idee om daar nu achter te komen. Voordat het echt gebeurt.

Luister, Nike Air Max Thea Mujer ik hou veel van hardlopen. Maar ik ben geen natuurlijke hardloper. Ik moet er echt aan werken. Niemand gebruikt ooit de volgende woorden om mij te beschrijven; Gazelle, moeiteloos, snel, glijdt, effici?nt of sierlijk. Maar dat is oké, want ik vind het geweldig en ik hou van wat me niet leerde. Laten we hopen dat ik die les maar één keer hoef te leren.

Dit weekend was ik op de bruiloft van een vriend en nam ik mijn hardloopschoenen niet mee. In plaats daarvan pakte ik mijn dansschoenen in en hoewel ik waarschijnlijk een flink aantal kilometers op de dansvloer had afgelegd, stond rennen niet op de agenda. Dus gisteravond, omdat ik me behoorlijk slecht voelde dat ik alleen maar 4 mijl op zondagavond was geslaagd, besloot ik om de temperatuurdaling optimaal te benutten en naar huis te gaan van mijn werk.

Mijn thuisrennen van Adidas Eqt Support Adv Damen mijn werk is niet de meest schilderachtige route en er zijn nogal wat obstakels te ontwijken in auto's, mensen en fietsen - die allemaal een goede kans hebben om me tegen te komen terwijl ik op de stoep ben. Het begon vrijwel zoals verwacht, mijn benen waren een beetje moe van de dag ervoor, maar ik verzekerde mezelf dat ze na twee of drie mijl los zouden raken en het zou goed met me gaan. Dat deden ze, maar dat was ik niet. Ik voelde me een beetje moe en begon onderhandelingen met mezelf over wanneer ik kon stoppen dat zoiets ging.

Uiteindelijk ben ik uiteindelijk helemaal naar huis gekomen, maar de run herinnerde me aan het vaak aangehaalde feit over hardlopen. Het is 10% in de benen en 90% in de geest. Mijn lichaam was fit genoeg, sterk genoeg en gevoed genoeg om de reis naar huis te voet te maken. Als ik het had opgegeven, zou Adidas Zx 750 Damen het volledig zijn geweest omdat mijn geest niet sterk genoeg was - of dat het te sterk voor me was, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

Het zijn niet alleen grote races zoals de marathon wanneer deze interne strijd tussen lichaam en geest zich afspeelt, maar bij elke run die je in training doet. Soms kom je in een groove en geniet je van een run - maar er is een punt, of het nu voor een minuut is of voor de hele run, wanneer je geest bereid is om te stoppen. Ik ben me dit de afgelopen twee jaar gaan realiseren en probeer mezelf te vertellen over al die keren dat ik wilde stoppen, maar dat niet deed en nog 5 mijl doorging. Net zoals ik weet dat de eerste paar mijlen van een run enorm kunnen pijn doen, maar dat het kan verdwijnen als ik me eraan houd - ik weet dat mijn interne stem ook na een paar mijl kan verdwijnen. Hoewel, als Nike Air Odyssey Femme een Lazy Girl, de stem die me zegt te stoppen behoorlijk luid kan schreeuwen. Maar met al dat verkeer in de buurt, kan het soms moeilijk zijn om het te horen.