Forum » BLOODLINE.EU » General » verminderen en een gezonder


verminderen en een gezonder
Banning
Tripel-As
Posts: 484
# 08.11.2019 - 10:01:02
    quoteOp het moment dat de twee lopers hand in hand de finish bereikten in een opmerkelijk snelle (voor Hardrock) sub-23 uur winnende tijd, werden de toeschouwers wild. Schlarb en Jornet's weergave van sportiviteit zo perfect belichaamd wat zoveel lopers naar de sport van trailrunning trekt: dat zelfs voor de beste concurrenten van de sport, de reis Adidas Nmd Femme] belangrijker is dan de uitkomst.

Wat betreft Schlarb, hij besloot bewust om de tastbare, goddelijke status van Jornet in de trail-running gemeenschap hem niet buiten te laten.

"Niemand kan echt verwachten dat hij Killian zal zien en verslaan op een mountain ultra en Nike Air Max 2017 Womens ik ook niet", zegt Schlarb. “Ik concentreerde me op mij. Ik concentreerde me op waar ik toe in staat ben, samen met het kijken naar hardlooptempo om te voldoen aan of overtreffen wat Killian eerder had gedaan bij Hardrock. Ik weet ook dat er alles kan gebeuren in een race van 100 mijl - zelfs voor Killian - en ik zou klaar zijn om te profiteren als Killian zou wankelen. Ik geloofde dat ik kon rennen en hem misschien kon verslaan. Ik stond mezelf niet toe bang te zijn of te twijfelen dat ik het kon doen. "

Terwijl hij naast de hardloper rent, noemen sommigen de beste trailrunner Nike Air Zoom Pegasus 34 Damen aller tijden, maar Schlarb bleef trouw aan zijn 'juiste racetempo', waarvan hij zegt dat het jaren van gespecialiseerde training en zelfvertrouwen heeft gekweekt om te cultiveren. "Je moet je sterke en zwakke punten ontdekken en het ego overwinnen en alle Nike Air Max 95 Donna stress van het vergelijken van jezelf met anderen," zegt hij.

Verdedigend vrouwenkampioen Frost, een zeer volleerde professionele trailrunner, worstelde zich door de middag hitte om haar tweede rechte overwinning te claimen. Ondanks dat ze Hardrock van haar bucketlist heeft afgevinkt, zegt Frost dat ze nog niet klaar is met de race.

"Zodra Hardrock in je bloed zit, gaat het niet weg," vertelde Frost in een post-race interview aan Meghan Hicks van iRunFar.com. “Dit wordt een levenslange verbintenis met de Hardrock-familie. Het gaat niet alleen naar een race, het komt om je vrienden te ondersteunen, nieuw en oud. Het moet in de bergen zijn om dat ding te krijgen dat je geest en ziel vult als je de bergen in gaat met de bloemen en de nacht en wanneer je diep moet graven. We hebben ons hier geplaatst omdat we er dol op zijn. Als je Nike Air Max 270 Damen dat eenmaal hebt gedaan en het in je ziel is gedrenkt, kun je het niet meer weghalen. "

Elinor Fish is een trailrunner, schrijver, spreker en opvoeder die gepassioneerd is om mensen te helpen stress te verminderen en een gezonder leven te leiden door bewust te hardlopen. Tijdens haar 25-jarige loopbaan heeft Elinor deelgenomen aan evenementen vari?rend van 800 meter op de baan tot 100 mijl op bergpaden. Ze heeft in vier landen gewoond en op veel van de beste trail-running bestemmingen ter wereld gerund.

Ze bracht vier jaar door als de hoofdredacteur van het tijdschrift Trail Runner en is momenteel de CEO van Run Wild Wellness, dat mensen helpt meer energie en een betere gezondheid te cultiveren zodat ze een bevredigende en actieve levensstijl kunnen leiden. Elinor leidt hardloopretraites in Noord-Amerika, Europa en IJsland, Nike Internationalist Mens schrijft boeken, artikelen en biedt online coaching met behulp van het Mindful Running Training System.

Een zomer vol training, avonturen en reizen leidt tot dit punt. Race dag. De Cascade Crest 100 is 27 augustus en in de aanloop naar de weken moet ik me afvragen of ik er klaar voor ben. Hebben mijn wekenlange consistentie genoeg trainingsmijlen opgeleverd? Heb ik vooraf genoeg van de cursus gezien? Hebben alle reizen die ik heb meegemaakt invloed op de racedag? Zal de boze heup afkoelen?