Forum » BLOODLINE.EU » General » quattro paesi e corre


quattro paesi e corre
Banning
Tripel-As
Posts: 484
# 08.11.2019 - 09:55:18
    quoteHoewel deze ondersteuningslagen niet uniek zijn voor Hardrock, dragen ze bij aan een gevoel van Adidas Superstar Womens gemeenschap dat doordrenkt is met het DNA van de race op een manier die zelden elders wordt gezien in competitieve sporten, zelfs de meeste trailraces. Die gemeenschap reikt verder dan de mensen in de hulpposten, in het racehoofdkwartier in de middelbare school van Silverton, of zelfs de duizenden fans die de race online volgen, één tweet tegelijk.

Sommigen zullen misschien zeggen dat Hardrock speciaal is omdat de race er is omwille van de gemeenschap, in plaats van de bestaande gemeenschap omwille van de race.

Dit sterke gemeenschapsgevoel trok wollen sokken en kledingfabrikant Smartwool aan om Hardrock in 2015 te sponsoren. Smartwool sponsort ook een aantal gedecoreerde trailrunners, waaronder Boulder, Darcy Piceu, Colorado, die zes keer Hardrock heeft ge?indigd, vier wint en twee- tijd Hardrock 100 finisher, Timothy Nike Internationalist Mujer Olsen.

Molly Cuffe, wereldwijd marketingdirecteur van Smartwool, zegt dat Hardrock het ideale bewijs vormt voor de nieuwe Indestructawool-technologie van Smartwool, omdat deze bestand is tegen het misbruik van 100 mijl lopen met meer dan 66.000 verticale hoogteverschillen in één weekend. "Je kunt wegkomen met katoen in een 10K, maar dit is waar onze producten echt schitteren," zegt ze.

Of de hardlopers de duurzaamheid hebben om de ontberingen te weerstaan ??Hardrock-gerechten is een ander verhaal.

En de race van dit jaar was geen uitzondering. Ondanks het relatief goede weer (geen donder en bliksem of sneeuwstormen) en warme temperaturen, stonden zelfs de verdedigende kampioenen van Hardrock, Anna Frost van Nieuw-Zeeland en Kilian Jornet van Cataloni?, Spanje, voor een moeilijke taak.

Jornets primaire focus voor 2016 is het Nike Internationalist Damen vestigen van een snelheidsrecord op Mt. Everest, maar zelfs die ambitieuze onderneming weerhield hem er niet van om deel te nemen aan Hardrock, zijn favoriete 100-miler, en slechts een van de twee races op zijn kalender dit jaar.

Titelverdediger Jornet had de race gemakkelijk alleen kunnen lopen voor de overwinning, maar hij reed de laatste 60 km of zo naast Smartwool-atleet Jason Schlarb uit Durango, Colorado. Hoewel de twee tijdens die lange uren weinig tegen elkaar zeiden, voerde hun gedeelde aanwezigheid op het pad hen door de onvermijdelijke lage momenten die zich voordoen tijdens elke 100-miler.

Op het moment dat de twee lopers hand in hand de finish bereikten in een opmerkelijk snelle (voor Hardrock) sub-23 uur winnende tijd, werden de toeschouwers wild. Schlarb en Jornet's weergave van sportiviteit zo perfect belichaamd Asics Gel Lyte 3 Femme wat zoveel lopers naar de sport van trailrunning trekt: dat zelfs voor de beste concurrenten van de sport, de reis belangrijker is dan de uitkomst.