Forum » BLOODLINE.EU » General » races geannuleerd


races geannuleerd
Banning
Tripel-As
Posts: 484
# 08.11.2019 - 08:30:01
    quoteDe ervaring was krachtig en vernederend. Elke beweging en elk detail van het theehuis was geweven met respect, eenvoud, hoffelijkheid en nederigheid. Het theehuis betreden via de nijiriguchi symboliseert dat in het theehuis alle gasten gelijk zijn. Historisch gezien moesten de hoogste kaste in Japan, de krijgers, hun zwaarden verwijderen - precies datgene waardoor ze een krijger werden - om door de nijiriguchi te passen. Bovendien moesten ze hun hoofd buigen - een nederig gebaar - terwijl ze zich bij gasten uit een andere kaste Nike Air Max 95 Mujer binnenin voelden. In het theehuis waren het geen krijgers of boeren of mensen, ze waren medemensen. Iedereen was hetzelfde welkom waard en ge?erd, niet vanwege hun sociale status of prestaties, maar omdat ze gasten waren.

Toen ik het woord "bescheiden" opzocht in de thesaurus, vond ik het synoniem "gewoon" en het antoniem "dapper". Ik zou beweren dat nederig zijn een daad van buitengewone moed is. Het is gemakkelijk om door een deur te lopen die lang en trots staat. Het is gemakkelijk om te nemen wat iemand je geeft met niets meer dan een snel knikje of een halfslachtige erkenning, omdat we het gevoel hebben dat we geen tijd hebben om genadig te zijn of we voelen dat we recht hebben. Het is daarentegen ongemakkelijk om te buigen en te kruipen. Het is vernederend om elkaar op te merken en te eren als gelijken.

Ik zie de startlijn Nike Internationalist Femme van een trailrace als een eenvoudig theehuis - een plek waar geen onderscheid is tussen mannen en vrouwen, of professioneel en amateur. We zijn allemaal lopers. Het is ook een plek waar we de afleidingen van het leven achter ons laten en ons concentreren op de zeer eenvoudige handeling van op eigen benen door de natuur te bewegen. De startboog is een nijiriguchi waardoor we onze hoofden met respect moeten buigen. Terwijl we over het pad en over alle obstakels langs de weg bewegen, moeten we onthouden dat we allemaal hetzelfde zijn, ongeacht of we voorop lopen, nauw in het midden genesteld of de achterkant opvoeden. En net zoals de theestewardess elegant het kopje matcha ronddraaide om het mooiste aspect naar buiten te presenteren, moeten we ernaar streven ons beste zelf te laten zien aan onze collega-hardlopers, de vrijwilligers Nike Air Max 2017 Mujer en, belangrijker nog, aan onszelf. Het is de "Way of Trail".

Het was een atypisch loopjaar voor mij. Meestal gemiddelde ik een race per maand met een paar belangrijke races per jaar waarop mijn training is gericht. Maar dit jaar heb ik maar een handvol keren geracet vanwege verschillende tegenslagen, waaronder chronisch strakke hamstrings, planningsconflicten en gebrek aan motivatie. In plaats van trainingen te forceren of alleen maar te racen, stemden Tad en ik ermee in om het te noemen. We hebben alle komende races geannuleerd en de rest van de zomer gebruikt om dingen te doen die we normaal niet kunnen doen onder de beperkingen van een strak training- Nike Air Max 270 Damen en herstelschema.

Een pauze nemen heeft me de gelegenheid gegeven om een ??andere rol te spelen op races: de toeschouwer. Hoewel ik dol ben op de spanning en opwinding www.hamsterylittlebillys.nl van alles wat het rennen van een race omvat, is er een even - zo niet meer - vreugdevol gevoel om anderen naar de finish te zien vechten.